23948sdkhjf

Dansk fællesstand på nordtysk industrimesse

Den tyske Nortec-messe får et markant dansk aftryk i 2014.
Nortec er næstefter Hannover-messen en af Tysklands mest centrale industrimesser indenfor jern-, metal-, plast- og gummi-fremstillingsindustrien.

Der forventes 400-500 udstillere og 14.000 besøgende. Messen er en blandet messe, hvor såvel maskinindustrien og automation som underleverandørindustrien er repræsenteret, og messen er ligeledes central i forhold til den tyske vindmølleindustri.

Center for Underleverandører arrangerer derfor en dansk fællesstand på den tyske messe, der løber af stabelen fra 21.-24. januar.

- Det har længe været indlysende, at danske underleverandører er tvunget til at udvide det geografiske marked, og mange har naturligvis kigget mod nord – ofte med godt resultat, forklarer Knud Hareskov fra Center fra Underleverandører.

- Derimod har man været noget tilbageholdende med at forsøge sig på vort sydlige nærmarked, Tyskland. Ingen tvivl om at der stilles krav om både teknisk formåen, konkurrenceevne og fleksibilitet, hvilket rigtig mange danske underleverandører kan honorere. Når dette er sagt, er der også en del virksomheder, som har været overraskede over relativt hurtige og solide resultater i forbindelse med deres indledende markedsføring i Tyskland, fortsætter han.

CFU råder i alt over 102 kvadratmeter på den tyske messe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125