23948sdkhjf

Lund Maskinfabrik kigger mod syd

Nortec-messen i Hamburg skal være indgangen til det tyske marked for den østjyske underleverandør.

Nortec Fachmesse für Produktion løber af stabelen i Hamburg den 23.-26. januar. Lund Maskinfabrik, som er inde i en positiv udvikling, satser på yderligere at udnytte de generelt positive strømninger, dansk og europæisk industri oplever i disse år.

Efter deltagelsen på Elmia-messen i Jönköping i Sverige i november, som gav et pænt antal positive leads, som løbende bearbejdes og følges op på, har Horsens-virksomheden fået mod på at kaste sig over næste marked – det tyske.

Sales manager Hans Mathiesen forklarer, at det tyske marked stort set er ukendt land for underleverandøren, men at han selv har 20 års erfaring med eksport til Tyskland.

At det lige er Nortec-messen, og ikke storebror Hannover Messe, valget er faldet på, er ikke nogen tilfældighed.

- Nortec er mere rettet mod produktionsvirksomheder, lidt mere Nordtyskland – Hannover er/var i tankerne, men besøgende som kommer der er måske ikke så meget opsøgende på underleverandører? Der er mange andre mere interessante enheder, komponenter, ny teknologi og systemer, fortæller Hans Mathiessen.

Han ser Tyskland som er særdeles interessant marked og er ikke i tvivl om, hvad det er, Lund Maskinfabrik har at byde ind med overfor de tyske kunder.

- Kapacitet, god kvalitet som kan dokumenteres via proceskontrol qua vort system Q-DAS Procella, levering til tiden, en proaktiv virksomhed som engagerer sig i produktoptimering i forhold til vore produktionsmetoder og en tysktalende organisation, siger Hans Mathiesen.

Netop kvaliteten kommer i fokus, når Lund Maskinfabrik udstiller på messen i Hamburg.

- Vi er helt klar på, at de tyske kunder stiller store krav til dokumentation, høj kvalitet og leveringssikkerhed samt ikke mindst kommunikation, megen kommunikation. Vi har hos Lund Maskinfabrik forberedt os ganske grundigt gennem de senere år. PJD-performance managementsystemet giver synlighed i produktionen, fokus på produktivitet og performance. Systemet danner via dataopsamling grundlaget for løbende effektivisering og optimering af produktionsgrundlaget – og dermed opretholdelse af en skarp konkurrenceevne og stærk leveringsperformance, forklarer Hans Mathiesen, og nævner igen Q-DAS Procella-systemet, som en vigtig faktor i kvailtetsarbejdet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078