23948sdkhjf

Udvidet stålkonference kostede kassen

Derfor bliver Ståltrends i 2014 med største sandsynlighed skåret ned til en enkelt dag igen.
Stålforeningens konference Ståltrends har netop afsluttet sin årlige event for sjette år i træk, og årets store nyskabelse var en international udgave, som blev holdt onsdag, mens den danske konference blev holdt torsdag.

Men selv om Stålforeningens direktør Kim Holst faktisk er ovenud tilfreds med onsdagens internationale konference, så skal man ikke vente, at den vender tilbage i 2014.

- Nej, det har kostet en masse penge, men det vidste vi godt, så de penge satte vi gerne til på at skabe denne begivenhed, siger Kim Holst, som mener, at onsdagens internationale konference var helt unik i Danmark.

Det var for eksempel toplederbesøg fra stålgiganten Arcelor Mittal.

- Vi taler om verdens største distributør! De har ikke mindre end to millioner ton på deres lagre, siger han.

For første gang i Danmark?
Han nævner, at flere af deltagerne aldrig har været i Danmark før. Normalt regner "de helt store kanoner" ikke Danmark for noget, når der bor omtrent det samme antal mennesker i Hamborg og omegn.

Og Kim Holst har også set en af topchefernes medbragte Europakort. Danmark og resten af Skandinavien kunne slet ikke ses på kortet, "for så små og ligegyldige er vi jo reelt i denne store verden", bemærker Kim Holst muntert.

- Så jeg tror, det var en stor øjenåbner, at deltagerne kunne sidde og stille spørgsmål til nogle af de største beslutningstagere på stålområdet i verden, siger han.

Indsigt på absolut topplan
Han er ikke i tvivl om, at udgiften til den internationale konference har givet medlemmerne værdi for medlemspengene.

- Når man er i dialog med sine kunder, så vil man bedre kunne forklare kunderne, hvordan markedet fungerer, når man selv har bedre indsigt i, hvad der foregår helt inde bagved og på absolut topplan, siger han.

Og selv om Kim Holst havde håbet på flere mindre virksomheder som underleverandører til at betale deltagergebyrer, så er han stadig ovenud tilfreds med at have sat penge til med onsdagens konference.

- Vi har fået utrolig positiv kritik fra deltagerne, siger han til Metal Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078