23948sdkhjf

Nyt vækstmarked for HMK Bilcon

HMK Bilcon har fået en ordre på to Multispace M trailere til Qatar Petroleum til levering ultimo november. Ordren er kommet i hus via en Mercedes Benz forhandler i Doha.
HMK Bilcon leverer i november de første to Multispace-trailere til Qatar Petroleum, der skal anvende dem til mobile kontor- og mødefaciliteter. Ordren er kommet i stand via en Mercedes-Benz forhandler i Doha.

- Da jeg fik forespørgslen fra Qatar Petroleum, kontaktede jeg forskellige europæiske samarbejdspartnere og fik HMK Bilcon anbefalet. HMK Bilcons fleksible Multispace-løsninger passede samtidig godt til Qatar Petroleums behov, men Qatar Petroleums firmapolitik foreskriver, at vi altid skal indhente mindst to tilbud, og HMK Bilcon havde samlet set den bedste løsning, fortæller Muwaffaq Zaro, der er sales supervisor i erhvervsafdelingen hos NBK Automobiles - en Mercedes-Benz forhandler i Doha.

Byg 63 kvadratmeter på 15 minutter
HMK Bilcon har tidligere leveret blandt andet mobile blodbanker og komplette mobile hospitaler til Mellemøsten, men dette er den første leverance til Qatar.

- Jeg vurderer, at HMK Bilcon har gode muligheder for at sælge mobile løsninger til blandt andet kontor- og udstillingsbrug samt mobile blodbanker og klinikker til Qatar, siger Muwaffaq Zaro.

Qatar er ifølge IMF verdens rigeste land med meget store forekomster af olie og gas. I 2022 skal Qatar desuden være vært for VM i fodbold. Store investeringer i ejendomssektoren og i infrastruktur skaber et stort behov for mobile kontorløsninger.

Multispace M har et samlet gulvareal på 63 kvadratmeter, når den er opstillet. Det tager kun ca. 15 minutter at opstille den med hjælp af hydraulik. Foruden flere variationer af M-modellen findes en mindre S-model og den helt store XL-model.

- Hos HMK Bilcon har vi rigtig godt fat i markedet for mobile kontor- og udstillingsløsninger med vores Multispace-serie. Vi får megen god feedback fra vores kunder og oplever stor interesse for vores løsninger, siger administrerende direktør Klaus Kristensen fra HMK Bilcon.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079