23948sdkhjf

Stansomatic nomineret til Fightpokalen

Underleverandøren skal kæmpe mod J. Hvidtved Larsen og Bang & Olufsen Medicom om årets Fighterpokal og en præmie på 100.000 kr.
Fighter Pokalen er en hyldest til landets små og mellemstore virksomheder, der gør et kæmpe stykke arbejde for at føre Danmark ud af krisen. Prisen uddeles af energiselskabet OK, og de tre finalister er udvalgt af et dommerpanel, som repræsenterer erhvervslivet bredt.

Over 150 virksomheder har indsendt deres fighterhistorie, og af dem har dommerpanelet udvalgt de tre, som alle indtil den 7. oktober kan stemme på på Fighterpokalens hjemmeside: http://www.fighterpokalen.dk .

Dommerpanelet består af tidligere erhvervsminister og nu medlem af Europa Parlamentet Bendt Bendtsen, administrerende direktør i Dansk Erhverv, Jens Klarskov, ejer af Jysk, Lars Larsen, administrerende direktør i industrikonglomeratet Schouw & Co, Jens Bjerg Sørensen og administrerende direktør i OK, Jørgen Wisborg.

Medarbejderne har løftet virksomhederne ud af krisen
De tre finalister, som kæmper om titlen som årets fighter, Bang og Olufsen Medicom, Stansomatic og J. Hvidtved Larsen spænder over vidt forskellige brancher, men tilfælles har de en fantastisk historie om, hvordan de har forstået at prioritere innovation og udvikling for at overleve.

Hos alle tre finalister er de røde tal på bundlinjen forvandlet til sorte, og for alle tre har det krævet store omvæltninger og nye måder at agere på under hårde odds – og det har krævet meget af mange. Det har været ekstremt hårdt for medarbejderne i alle tre virksomheder, hvor der har været fyringsrunder og pres på i hverdagen. Men nu har de alle tre fundet opskriften på netop deres succes og kan nu byde fremtiden velkommen med en solid indtjening og topmotiverede medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063