23948sdkhjf

BIKAR-Metals er nu repræsenteret i Danmark

En af verdens største producenter og leverandør af aluminium, kobber og kobberlegeringer – tyske BIKAR – åbnede kontor i Danmark i maj 2024. De danske kunder kan se frem til et samarbejde med Anders Raabjerg Jakobsen, der som leder af den danske afdeling skal være bindeleddet til Tyskland.

Der er kommet en ny spiller på det danske marked for aluminium, kobber og kobberlegeringer. Den tyske producent BIKAR Metals åbnede sit eget kontor i Danmark den 1. maj, og det er Head of Sales Anders Raabjerg Jakobsen, der nu skal stå for at koble de danske kunder til hovedkontoret i Bad Berleburg. Med base i kontoret i Odense glæder han sig til at tage imod kunderne – eller tage ud og besøge dem.

“Jeg kender en del af kunderne, fordi jeg har været i aluminiumsbranchen før, og jeg er blevet taget rigtig godt imod. BIKAR kan tilbyde produkter, der kan komme rigtig mange danske kunder til gode. Det er en familieejet virksomhed med mere end 60 år på bagen og 25.000 kunder på verdensplan, så vi tør godt sige, at vi er eksperter på området.”

BIKAR Metals er en familieejet virksomhed med mere end 60 år på bagen og 25.000 kunder på verdensplan, så vi tør godt sige, at vi er eksperter på området. Head of Sales i Danmark, Anders Jakobsen

Står bag bredt sortiment

BIKAR Metals leverer et alsidigt sortiment af aluminiumsprodukter, både som stænger, plader og blokke samt ringe, cirkulære emner og profiler. Halvfabrikata af aluminium er et af de største produktområder hos BIKAR Metals – ikke mindst i form af virksomhedens eget brand FORMODAL som bl.a. dækker over støbte blokke og plader. Ud over aluminium er BIKAR også leveringsdygtig i emner i kobber, messing og bronze. 

“Vi tilbyder endda også plastik, da en del af vores kunder har et forbrug af plastik til forskellige former for smådele til deres produkter. Vi kan levere både PVC og POM i bl.a. plader og stænger,” siger Anders Raabjerg Jakobsen.

Satser på højteknologiske løsninger

En stor del af produkterne fremstilles på anlæggene i Tyskland, England og Indien, hvor man konstant satser på højteknologiske løsninger, der kan sikre en ensartet, høj kvalitet. Der er tale om Europas største produktion med mere end 50 pladesave alene, og der investeres kontinuerligt i produktionsfaciliteterne.

Bikar Metals leverer til en bred vifte af industrier, herunder luftfart, bilindustri, maskinbygning og medicinsk teknologi – og ikke mindst til de mange underleverandører, der er i Danmark og resten af verden. Takket være en omfattende lagerkapacitet kan kunderne hurtigt få adgang til de nødvendige materialer, hvilket minimerer nedetid og øger effektiviteten i produktionsprocessen.

Helt centralt er evnen til at levere skræddersyede løsninger. I de højt automatiserede skærecentre fremstilles produkterne præcist efter kundens specifikationer, ned til den mindste millimeter. Denne præcision sikrer, at hver komponent passer perfekt ind i kundens produktionslinje, hvilket reducerer spild og højner kvaliteten.

“Vi kan bl.a. tilbyde specialprofiler, der tilpasses kundens behov, og så er vi klart en af de største spillere, når det kommer til cut to size-plader. De skæres i det fuldautomatiske produktionsanlæg, der kommer til at revolutionere branchen,” mener Anders Raabjerg Jakobsen.

FAKTA: BIKAR Metals

Det familieejede firma BIKAR Metals har i mere end 60 år leveret kvalitetsvarer i aluminium, kobber, messing, bronze, speciallegeringer og plast. På de højteknologiske produktionsfaciliteter i Tyskland, England og Indien fremstilles et omfattende sortiment af plader, stænger, ringe, cirkulære emner og profiler, der leveres til kunder verden over.

Se mere på www.bikar.com

Kilde: BIKAR Metals

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078