23948sdkhjf

Terma afslører erfaren kvinde som ny CEO

Henriette Hallberg Thygesen afløser Jes Munk Hansen som øverste chef for Danmarks største forsvarsvirksomhed

Den 19. august kan Henriette Hallberg Thygesen sætte sig i stolen som CEO for Terma. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Hun afløser dermed Jes Munk Hansen, som tidligere i år blev annonceret som ny CEO for Rockwool.

Fortid hos A.P. Møller-Mærsk

Henriette Hallberg Thygesen har bestredet en række ledende stillinger i A.P. Møller Mærsk – blandt andet som CEO for de amerikanske og nordasiatiske afdelinger af Damco, CEO for Svitzer samt ansvarlig for Fleet & Strategic Brands. Senest har hun været chief customer delivery officer i A.P. Møller Mærsk.

Derudover er Henriette Hallberg Thygesen bestyrelsesmedlem i ISS, Vestas og SAS.

- Med Henriette i spidsen får Terma en stærk kapacitet, der er vant til at drive en global forretning. Derfor er hun også den helt rigtige til at stå i spidsen for den nye strategi, som Terma fremlagde i forbindelse med vores årsregnskab, hvor det er planen at fordoble omsætningen de næste tre år, udtaler Termas bestyrelsesformand, Carsten Dilling.

Vigtigt ansvar

Henriette Hallberg Thygesen ser frem til at stå i spidsen for en virksomhed, der står med et vigtigt ansvar.

- Som landets absolut største forsvarsvirksomhed står Terma med et vigtigt ansvar for at levere løsninger og skabe teknologi til Danmark og ikke mindst til vores internationale partnere. For at kunne løfte den opgave står Terma overfor en transformativ vækstrejse. Det glæder jeg mig til at skulle være en del af, udtaler Henriette Hallberg Thygesen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11