23948sdkhjf

Nyt om navne: Amada opruster

Amada Skandinavien har ansat ny sales & marketing coordinator
Som et led i Amada’s fortsatte internationale vækst opkøbte det japansk-ejede koncern Dansk Plade Team i Danmark og Scanma i Norge i januar 2013, således at Amada nu ejer salgskontorer og har serviceorganisationer i Danmark, Norge og Sverige.

For at udnytte vækstmulighederne og synergieffekterne har Amada valgt at lade de tre skandinaviske organisationer arbejdere tættere sammen, og som følge heraf blev Max Møller udnævnt til administrerende direktør for de tre skandinaviske organisationer og Morten Ulrik Nielsen blev ansat som salgsdirektør for de tre lande.

Den skandinaviske salgsorganisation er netop blevet styrket med ansættelsen af Ulrike Kjeldgaard, som er blevet ansat som sales & marketing coordinator for at understøtte Amada´s salgs- og marketingafdeling i Skandinavien.

Ulrike Kjeldgaard kommer fra en stilling som marketing & communications manager og sales developer hos Schneider Electric.

Tidligere har Ulrike Kjeldgaard været sales & account manager hos Mach med ansvar for kunder i Sydøsteuropa. Oprindeligt kommer hun fra Tyskland, hvor hun har en lang historie med salg og marketing. Hun har således stor erfaring i at servicere kunder fra Skandinavien på tværs af landene, som netop er den strategiske position, som Amada ønsker sig på det skandinaviske marked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079