23948sdkhjf

HI 2013: Dobbelt op hos Blunico

Horsens-virksomheden har inviteret designvirksomheden Artlinco med på deres HI-stand.
Også i det daglige arbejder Artlinco og Blunico sammen, men det er første gang, de to udstiller sammen på en messe.

- Vi har valgt at udstille sammen med Artlinco, fordi vi har et samarbejde med dem i hverdagen. Vi tror nemlig på, at det kan give vores kunder lidt ekstra, at vi har design- og konstruktionsdelen tæt på. Vi tror, at det er bedre for slutprodukterne, hvis vi er tæt på hinanden i stedet for, at produktet fx skal sendes til en designer oppe i Aalborg, siger Anette Thuesen fra Blunico.

- Vi har faktisk mærket en del efterspørgsel efter pakkeløsninger. Flere af vores store kunder kan godt se ideen i at have konstruktører tæt på, når de skal designe eller redesigne, tilføjer hun.

Vil fange nye og gamle kunder
Blunico selv er blandt veteranerne på HI, og netop pakkeløsningerne er i fokus på virksomhedens stand. Målet er at vise kunderne, at omkostningerne kan minimeres ved kun at have en enkelt leverandør.

- Vi vil gerne have nogle nye kunder med hjem herfra, men der er også nogle af vores eksisterende kunder, der ikke kender hele vores palette, fortæller Anette Thuesen, der ikke har nogle bestemte succesmål for dette års messe:

- Det er jo svært at måle, om en messe har været en succes. For skal man måle det efter en dag eller et halvt år? En af vores største kunder mødte os fx på HI, og han vendte først tilbage 1½ år efter, han havde fået vores brochure i hånden, slutter hun.

Horsens-virksomheden er dog også involveret i messen uden for egen stand. Både onsdag og torsdag kl. 11.00-12.00 er man nemlig vært ved et foredrag om materiale- og designvalg med Claus Qvist Jessen og Erik-Ole Jensen. Foredraget laves i samarbejde med Damstahl og Artlinco og finder sted i mødelokale 4.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094