23948sdkhjf

Stor underleverandør lukker: Kan hverken sælges eller køre videre

Jensen Metal i Hasselager indstiller aktiviteterne. Det oplyser underleverandøren i en pressemeddelelse.

- Beslutningen er tung, men velovervejet, og kommer efter grundig og langvarig afsøgning af forretningsmæssigt bæredygtige veje fremad. Det er ejerkredsens vurdering, at virksomheden hverken kan afhændes til en pris, der giver mening, eller drives videre i den nuværende form, skriver Jensen Metal.

Virksomhedens søsterselskab LSEZ ”Jensen Metal” SIA i Letland drives uforandret videre.

Aktiviteterne i Hasselager indstilles løbende frem mod efteråret 2024, mens igangværende ordrer færdiggøres på aftalte betingelser og nye ordrer modtages i det omfang, der fortsat er kapacitet til det.

- Når aktiviteterne indstilles på denne måde, er det med ønsket om at svare enhver sit og at sikre ordentlig afvikling for kunder, medarbejdere, leverandører og vores forretningsforbindelser generelt. Med indstillingen af aktiviteterne kommer vi ikke bare til at tage afsked med alle de forretningsforbindelser, der har gjort arbejdslivet rigt, skriver Jensen Metal.

- Vi kommer desværre også til at sige farvel til et effektivt, kompetent og højt specialiseret team af medarbejdere frem mod efteråret. Vi er sikre på, at de er attraktive for vores kolleger i branchen, og vi er særligt optaget af at vores ni gode lærlinge kan fortsætte deres uddannelse i andre virksomheder. Derfor hører vi meget gerne fra alle, der har brug for eller netværk til at sende såvel vores specialister som vores lærlinge godt videre, lyder det videre.

Når Jensen Metal i Hasselager indstiller aktiviteterne i Danmark, er det enden på 45 års århusiansk industrihistorie, som klejnsmed Jens Jensen startede i 1979, hvor han stiftede J.J. Stål, der først fremstillede og monterede dele og maskiner til is-creme-industrien og senere opbyggede og udbredte ekspertisen til fødevareindustrien generelt.

Jensen Metal kom i 2022/2023 ud med en bruttofortjeneste på 35,8 mio. kr. og et underskud før skat på 49.644 kr. Virksomheden havde ifølge regnskabet 63 medarbejdere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109