23948sdkhjf

Vinker farvel til topchef efter 12 år: Afløseren er fundet

Vestjyske Polytech skal have ny direktør. 

Det fortæller virksomheden selv i en pressemeddelelse. 

Mads Kirkegaard overtog posten som CEO i 2012, men nu er det blev tid til et rolleskifte i Polytech, og Mads Kirkegaard vil i stedet indtræde i bestyrelsen. 

Det bliver i stedet Allan JF Kristensen, der fra 1. juni overtager jobbet som CEO i Polyech. 

- Som en leverandør, der udelukkende er dedikeret til vind, har Polytech en omfattende værktøjskasse og ekspertise, der løser de mest presserende udfordringer i branchen. 

- Det er bydende nødvendigt, at vi fortsætter med at fremme denne ekspertise, udvide vores løsninger og udbygge vores viden. Jeg er begejstret og stolt over at overtage rollen som administrerende direktør og arbejde sammen med Polytechs dygtige medarbejdere for at nå yderligere succes, udtaler Allan JF Kristensen. 

Allan JF Kristensen har senest været adm. dir. i Frontmatec Group. 

Udvidede virksomheden

Mads Kirkegaard startede hos Polytech i 2008 som R&D manager, og fem år senere overtog han topposten. I sin tid som CEO for Polytech er virksomheden vokset betragteligt, og har blandt andet etableret faciliteter i Kina og Mexico. 

- Jeg er stolt af det, vi har opnået i Polytech i min tid som administrerende direktør.

- Vi har tiltrukket så meget talent og opbygget solid ekspertise gennem årene, hvilket har bragt os frem som den ubestridte markedsleder på vores områder. Det har været en fantastisk rejse med op- og nedture, som vi med succes har navigeret igennem. Det ville ikke have været muligt uden de fantastiske folk vi har hos Polytech og det fremragende samarbejde på tværs af hele organisationen, vores kunder og samarbejdspartnere, udtaler Mads Kirkegaard i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079