23948sdkhjf

Underleverandør på lokalt opkøb

CK-Mt ApS i Hørup på Sydals har indgået en aftale om at købe Sønderborg-virksomheden Helge Bruhn A/S. Det oplyser virksomheden på sin hjemmeside.

Opkøbet sker på baggrund af planerne om at udbygge forretningen samt tage flere og større opgaver ind hos CK-Mt.

- Det er med glæde, at jeg kan meddele, jeg har solgt Helge Bruhn A/S per 3. april 2024 til CK-Mt ApS i Hørup, siger Lars Bruhn, ejer af Helge Bruhn A/S, og fortsætter:

- Jeg vil benytte lejligheden til at takke vore mange kunder for den store tillid og loyalitet de har udvist overfor mit firma. Ikke mindst de mange lokale virksomheder store som små, som vi har samarbejdet med. Ligeså vil jeg takke firmaets medarbejdere for en forbilledlig indsats i værkstedet og på kontoret. Jeres loyalitet overfor firmaet og mig personligt takker jeg for af hele mit hjerte.

Et positivt bidrag

Helge Bruhn A/S blev startet af Lars Bruhns far, Helge Bruhn, i 1967. Virksomheden er specialiseret i pladebearbejdning til maskinproducenter indenfor blandt andet fødevareindustrien, bilindustrien, kølebranchen, spildevandshåndtering, transportsikring, pakkemaskiner, flyservicering og etikettering.

- Når jeg vælger at sælge virksomheden, så sker det primært på grund af min alder. Vi har altid bestræbt os på at have en moderne og tidssvarende maskinpark med tilhørende digitale løsninger. Vi har fulgt med tiden og er certificeret i henhold til ISO 9001 og EN 1090 for at kunne imødekomme kunders samt myndigheders stigende krav. Det er min forventning at Helge Bruhn A/S bliver et positivt bidrag til CK-Mt’s vækstplaner, siger Lars Bruhn.

Flere og større opgaver

CK-Mt, som er ejet af Claus Kjestrup og Andreas Witte Nielsen, har længe arbejdet på udbygningsplaner på deres nuværende lokation, Holtvej 2 i Hørup, hvor pladsen er blevet lidt trang.

- Med købet af Helge Bruhn får vi adgang til en veldrevet virksomhed med mange gode medarbejdere. Vi får en unik mulighed, for at optimere vores produktionssynergier og dermed mulighed for at løse flere og større opgaver for vores kunder, fortæller Claus Kjestrup, administrerende direktør ved CK-Mt.

CK-Mt ApS har gennem de seneste år investeret massivt i blandt andet eget nitrogenanlæg, en 9 kW Amada A-J fiberlaserskærer med fuldautomatisk pladetårn, en 10 kW Ermaksan Momentum Gen-5 laserskærer samt en Arku EdgeBreaker 6000 afgratnings- og slibemaskine.

Fortsætter under samme navn

Investeringerne er foretaget for at imødekomme kundernes større og mere avancerede krav til forarbejdninger i alle afskygninger indenfor stålindustrien.

Helge Bruhn forsætter under samme navn, og Claus Kjestrup vil som udgangspunkt fungere som daglig leder i virksomheden, mens Andreas Witte Nielsen vil fungere som daglig leder i Hørup.

Produktionen vil over tid blive opdelt således, at bukning, klipning, smedearbejde, CNC-fræsning og -drejning og 3D-konstruktion vil blive udført i Sønderborg, mens laserskæring, afgratning og slibning, bukning, og montage vil blive udført i Hørup.

- Vi ser frem til at byde såvel nye som gamle kunder velkommen, siger Claus Kjestrup.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098