23948sdkhjf

Dansk svejseautomation til Tyrkiet

Fynske Inrotech har landet en ordre fra det tyrkiske skibsværft Tersan Shipyard, som er specialiseret inden for byggeri af LNG- og batteridrevne fartøjer. Det skriver Inrotech på sin hjemmeside.

Tyrkerne har købt en Inrotech Microtwin mikropanellinje til konstruktion af passager-, fiske-, tank- og offshore-fartøjer.

Tersan Shipyard opererer fra to værfter i Tuzla/Istanbul og Yalova, hvor sidstnævnte danner rammen om værftets vigtigste skibsbyggeri- og reparationsaktiviteter med cirka 5.000 medarbejdere.

Investeringen i Microtwin-linjen ses som et strategisk skridt for at gøre Tersan Shipyard i stand til at kombinere deres ekspertise, knowhow og kundeportfolio med nye svejseteknologier.

- Vi mener, at investeringen i Inrotech svejseautomatisering er et væsentligt skridt fremad for Tersan Shipyard. Vi har samarbejdet med Inrotech om projektbase-cases, som har fungeret godt og vist lovende tegn på forbedret effektivitet, siger Turgut Ozden, skibsværftschef hos Tersan skibsværft.

Med automatiseringen kan Tersan Shipyard frigøre ressourcer til andre projekter og større ordrer med en kortere tidshorisont.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112