23948sdkhjf

Storordre til HMK Bilcon

HMK Bilcon har netop leveret det første 54 tons vogntog af i alt 15 til DLG i 2013.
Den nordjyske virksomhed leverede i 2012 hele 24 forvogne til DLG og følger i 2013 op med yderligere 15 vogntog med i alt syv aksler og en totalvægt på 54 tons.

Fodertankbilernes 3‐akslede forvogn læsser i alt 26,2 kubikmeter i fire rum, mens den 4-akslede anhænger klarer hele 42 kubikmeter fordelt i seks rum. Kapaciteten er således 68,2 kubikmeter for hele vogntoget. Fodertankbilerne leveres i samarbejde med Nordjysk Blæserservice.

- Vi har tidligere købt fodertankbiler hos HMK Bilcon, og der har altid været en god sammenhæng mellem pris, service og kvalitet. Den første fodertankbil fra HMK Bilcon blev leveret i 2006, og de har altid levet op til forventningerne, siger vognparksansvarlig Mads Peter Madsen fra DLG.

Større last giver bedre transportøkonomi
Hos DLG er fokus på basis funktionaliteten. En driftsikker mekanisk konstruktion og solid opbygning.

‐ Det skal selvfølgelig også være en god arbejdsplads for chaufføren, men vi foretrækker en fodertankbil uden overflødigt udstyr, der bare kan gå i stykker. En af fordelene ved HMK Bilcons konstruktion er tankens montering på forvognens chassis. Ofte ser man mange revner i sadlen, der forbinder tank og chassis, men HMK Bilcon har skabt en perfekt løsning på dette problem, siger Mads Peter Madsen.

Muligheden for at øge totalvægten fra 48 til 54 tons på de 7‐akslede vogntog har sat skub i større udskiftning af vognparken.

- Det var ikke planen, at vi skulle udskifte så mange biler nu, men muligheden for at laste ca. 5 tons eller omkring 15 procent mere betyder, at vi får bedre driftsøkonomi med lavere diesel- og lønomkostninger. Den mulighed vil vi gerne udnytte, siger Mads Peter Madsen.

- Hos HMK Bilcon A/S er vi stolte over, at vi på syvende år har mulighed for at levere fodertankbiler til DLG, der med 8.000 ansatte er en af Danmarks største virksomheder, slutter administrerende direktør Klaus Kristensen fra HMK Bilcon.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078