23948sdkhjf

Svejsehuset opruster på Koike

Svejsehuset ekspanderer på Koikes produktprogram og uddanner nyansat produktchef til specialist. En verdensnyhed er nemlig på trapperne.
Svejsehuset A/S med base i Viby ved Aarhus har opbygget en solid forretning inden for svejsning og skæring. Produktprogrammet er bredt og tæller flere kendte mærker. Et af dem er Koike og netop dette mærke sætter Svejsehuset nu ekstra fokus på.

- Vi har rigtig travlt til hverdag og har ikke ressourcer til at arbejde yderligere med vækst og ekspansion. Skal vi videre med salget og udbygning af vores forretning, er vi nødt til at få tilført nye ressourcer. Derfor tager vi nu skridtet og ansætter en produktchef, der skal udelukkende skal sælge og udbrede kendskabet til Koike’s produktprogram i Danmark, fortæller direktør Lars Jakobsen.

Koikes produktprogram består af alt lige fra store skæremaskiner, flamme- og plasmaskæremaskiner til små håndholdte skæremaskiner.

Ny mand i organisationen
Den nye produktchef er fundet. Han hedder Claus Grud, 53 år, og havde første arbejdsdag medio august. Claus Grud har tidligere været landechef for Munck Kraner og solgt pladebearbejdningsmaskiner for Dansk Plade Team, som i dag er opkøbt af Amada.

Claus Grud skal nu uddannes til Koike-specialist. Han skal også lære den nye fiberlasermaskine at kende, som Koike har verdenspremiere på, når verdens største messe inden for svejsning og skæring ”Schweissen & Schneiden” finder sted 16.-21. september 2013 i Essen, Tyskland.

Svejsehuset sender en bus med 40 kunder til messen. Om bord er også Lars Jakobsen og Claus Grud.

Verdensnyhed på messen
- Vi har store forventninger til den verdensnyhed. Det er en fiberlaser, en fiberoptisk lasermaskine, som i forhold til en CO2-laser er billigere i drift og vedligeholdelse. Og netop det økonomiske perspektiv gør fiberlaseren interessant for det danske marked, vurderer Lars Jakobsen.

Koike kalder produktnyheden for Fibertec. Ifølge Svejsehuset bliver Fibertec en af Claus Gruds store salgsudfordringer i efteråret. Fiberlaseren er otte meter lang og to meter bred og kan skære i bl.a. rustfrit, aluminium og blanke metaller.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094