23948sdkhjf

Nyt om navne: Nyansættelser i DS Håndværk & Industri

Pr. 1. august har DS Håndværk & Industri oprustet med ny chefkonsulent og salgskonsulent.
Pr. 1/8 er Mikael Tipsmark blevet ansat som chefkonsulent i DS Håndværk & Industri, mens Lars Malig Rasmussen er ansat som salgskonsulent.

Mikael Tipsmark er uddannet inden for bankverdenen og har i sin karriere både været selvstændig som leder af et energihandelsselskab, arbejdet med salg af software og senest været ansat med virksomhedsrådgivning i Early Warning. Mikael Tipsmark er ansat som leder af Konsulentafdelingen i DS Håndværk & Industri og skal herudover arbejde fagligt med medlemsrådgivning inden for økonomi.

Lars Malig Rasmussen er uddannet cand. merc. fra Syddansk Universitet og har arbejdet med salg, marketing og netværk inden for flere forskellige brancher fra arbejdsmiljørådgivning til potteroser og hjertestartere. Som salgskonsulent i DS Håndværk & Industri skal Lars Malig arbejde med hvervning af nye medlemsvirksomheder.

DS Håndværk & Industri er arbejdsgiver- og brancheforening for 2.250 små og mellemstore industri-, maskin-, smede-, el- og vvs-virksomheder. Foreningen er landsdækkende med hovedsæde i Odense.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125