23948sdkhjf

Løftespecialist har fået ny direktør

Esbjerg-virksomheden Harco Heavy Lifting har startet 2024 med at skifte ud på CEO-posten.

Ny mand i spidsen for virksomheden er Sten Dyrmose, der overtager posten efter medejer Henrik Harkes, der dog fortsætter som chief commercial officer, CCO. Det oplyser Harco Heavy Lifting i en pressemeddelelse.

Direktørskiftet skal ses som et skridt i virksomhedens ekspansions- og internationaliseringsproces, lyder det.

- Timing er afgørende, og nu er det rigtige tidspunkt for en ny direktør hos Harco Heavy Lifting. Med vores seneste vækst og succes er vi klar til at tage det næste store skridt. Ved at hente Sten Dyrmose ind som administrerende direktør skaber vi plads til, at jeg kan udnytte min fulde styrke og passion i den kommercielle side af forretningen – et område, hvor mit hjerte virkelig ligger. I ejerkredsen tror vi på, at denne ledelsestilpasning vil styrke vores position på markedet og bringe nye og spændende muligheder for os alle, siger Henrik Harkes.

Sten Dyrmose har senest i en kort periode været CEO hos The Army Painter, der producerer maling til legetøjssoldater og rollespilsfigurer. Tidligere har han blandt andet haft direktørstillinger hos trykkerikoncernen Stibo og gasmålerproducenten Flonidan.

- Jeg er utroligt glad og taknemmelig for at påtage mig stillingen som CEO og blive en del af Harco Heavy Lifting – en virksomhed, der allerede har opnået en førende position i branchen. Jeg går til rollen med ydmyghed, og jeg er meget begejstret for at samarbejde med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, siger Sten Dyrmose.

Der ændres ikke på ejerforholdene i virksomheden.

Harco Heavy Lifting er specialiseret i håndtering, servicering og installation af offshore vindmøller.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094