23948sdkhjf

E-bog inspirerer virksomheder til at indsamle data til ESG-rapporter

Den nye e-bog viser, hvordan virksomheders indsamling af data bliver præsenteret på Data Intelligences dashboards/samtaleplatform, hvor optimering af arbejdsgange, effektivisering af produktionen og dialog om, hvordan man bruger sin energi bedst, kan drøftes.

Fra 2024 bliver det lovpligtigt for større virksomheder at rapportere om tre dimensioner af bæredygtighed; miljø, det sociale område samt ansvarlig selskabsledelse (ESG). De nye regler, der i første omgang rammer større virksomheder, sender ringe i vandet gennem hele erhvervslivet.

”Med den nye e-bog ønsker vi at inspirere virksomhederne til, hvordan de kan bruge vores løsning til at indsamle data til brug for deres kommende ESG-regnskab.
E-bogen taler om, hvordan virksomhederne kan udnytte eksisterende data til at styrke afrapporteringen og leve op til de nye lovkrav,” forklarer Martin Schramm, CEO hos Data Intelligence.

Platform styrker effektiviteten
Data Intelligence har udviklet digitaliseringsplatformen DIAP, der øger effektiviteten, reducerer omkostningerne og forbedrer produktkvaliteten ved at opsamle, analysere og visualisere produktionsdata. DIAP giver virksomhederne overblik over hele produktionen, så det er enkelt at justere og optimere lige netop dér, hvor der er behov.

Download E-bog her

"Med den nye e-bog ønsker vi at inspirere virksomhederne til, hvordan de kan bruge vores løsning til at indsamle data til brug for deres kommende ESG-regnskab."
Martin Schramm, CEO hos Data Intelligence.

Data styrker samtale og trivsel
Platformen styrker også kommunikationen i produktionen og kan bidrage til at øge trivslen blandt medarbejderne, fordi data kan bruges til at skabe bedre dialog mellem medarbejdere, afdelinger og ledelsen.

Et eksempel er medarbejderen, der står ved en maskine, som fremstiller træemner. Flere gange om dagen oplever medarbejderen, at han må stoppe maskinen for at gøre den ren for spåner. DIAP registrerer stoppet og årsagen dertil, hvilket fører til en dialog mellem ledelsen og medarbejderen. Sammen finder de en løsning, der optimerer arbejdsprocessen. Resultatet er en automatiseret rengøring, hvor medarbejderen slipper for den monotone opgave, og effektiviteten på maskinen forbedres med 20%.

Tallene fra DIAP præsenteres gennem brugervenlige dashboards, som skal ses som en samtaleplatform, hvor viden fra dagligdagen deles sammen med faktuelt data fra produktionen. Det bliver derfor nemt og overskueligt at se fx energiforbrug, stopårsager på de enkelte maskiner samt produktionstal.  

Få inspiration fra vores nye e-bog og hent den her ESG e-bog

Data Intelligence
Data Intelligence er en del af Eltronic Group, og vi er sat i verden for at hjælpe din virksomhed og andre produktionsvirksomheder.
Det gør vi ved at tilbyde software og hardware, der forbedrer kommunikation, reducerer omkostninger og forbedrer produktkvaliteten ved at opsamle, analysere og visualisere produktionsdata. Det hele starter med DIAP, vores digitaliseringsplatform, der giver dig værdifuld databaseret viden og indsigt samt overblik over hele produktionen, så du kan optimere efter behov. www.dataintel.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.672