23948sdkhjf

Dinex køber op

Den danskejede producent af udstødningssystemer opkøber den finske koncern Ecocat.
Med opkøbet tilføjer Dinex nye teknologier og knowhow til porteføljen.

- Ecocat og Dinex har arbejdet sammen på flere forskellige teknologi- og kundeprojekter igennem de sidste 10 år, og vi så store muligheder i at kombinere de to virksomheder, udtaler Dinex’ CEO og ejer, Torben Dinesen.

- Ecocat er stolt af at blive en del af Dinex, fordi det vil gøre os i stand til fortsat at levere emissionsløsninger i topklassen til vores kunder, og udbrede det høje kompetenceniveau i Finland til globale markeder, udtaler Dan Andersson, CEO hos Ecocat.

- Økonomisk bliver Ecocat styrket af at være en del af Dinex, hvilket kommer hele vores kundebase og forretningspartnere til gode, tilføjer han.

Markedet for teknologiløsninger til rensning af diesel- og gasdrevne kommercielle motorer og køretøjer, er i kraftig vækst frem mod 2020, og ambitionsniveauet hos Dinex sigter mod 10 procent af den samlede forventede markedsværdi på 50 mia. kr.

- Vi tager et gevaldigt skridt på vejen og skaber en unik position for Dinex fremadrettet. Konsolideret opnås en koncern med mere erfaring, flere teknologier, og en endnu bedre position i forhold til markedet og kunderne. Vi kan levere en service og en produktpalette, som kunderne hidtil har skullet købe fra op til otte forskellige leverandører, udtaler Torben Dinesen.

Med over 20 selskaber over hele verden er Dinex godt på vej mod en global position. Eneste betydelige geografisk uafdækkede område er Sydamerika, hvor etablering af produktion og salg dog ventes i 2015 på basis af allerede indgåede aftaler.

- Nu har vi lige en periode, hvor vi skal integrere Ecocat ind i Dinex-koncernen og sikre de forventede synergier, vi har identificeret overfor kunderne og markedet. Jeg forventer, at både kunder og vi i løbet af seks måneder begynder at se det fulde udbytte af købet, udtaler Torben Dinesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094