23948sdkhjf

Efter opkøb: Vil investere tocifret millionbeløb i bornholmsk maskinfabrik

12. oktober offentliggjorde ejerleder Michael Almeborg, at han havde solgt familievirksomheden Ole Almeborg A/S til Jensen Group.

Jensen Group producerer industrivaskeanlæg, mens Ole Almeborg er specialiseret i produktion af internt transportmateriel. Det bliver der sådan set ikke lavet om på, men Jensen Group har brug for mere produktionskapacitet, og det finder man hos Ole Almeborg. Det skriver Bornholms Tidende.

Hos Ole Almeborg har man hidtil kørt i ét skift fire dage om ugen, mens Jensen Group har kørt i døgndrift seks dage om ugen. Der er derfor masser af ledig produktionskapacitet hos Ole Almeborg, som fabrikken kan bruge til at levere ind til Jensen.

Til gengæld har Jensen Group planer om at investere et større tocifret millionbeløb i Ole Almeborgs fabrik i Hasle, som man også fremover vil bruge til pilotproduktion.

- Når vi skal etablere ny produktion på fabrikken, er det oplagt, at vi også prøver at gøre tingene på en ny og forhåbentlig lidt smartere måde. Det bliver nogle nye måder at arbejde på i det daglige og i samarbejdet på tværs af faggrupper, og hvordan vi producerer de forskellige elementer, vi gør, siger Morten Rask, direktør for Jensen Denmark, til Bornholms Tidende.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094