23948sdkhjf

Give Steel-ejer lander endnu en pris

Prisregnen fortsætter over Give Steel. Så sent som i slutningen af september modtog medejer og administrerende direktør Torben Larsen DI Prisen 2023.

Nu kan han også føje titlen som Årets Helt i Midt- og Vestjylland på CV’et.

Prisen blev uddelt i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder i regionen – en pris der i øvrigt gik til Karl Venø Nielsen fra Fog & Venø, der producerer akustikpaneler.

Prisen som Årets Helt gives til en ejerleder, som har gjort sig særligt bemærket i lokalsamfundet.

- Torben brænder for at gøre en forskel for dem, som har det svært. Udover at Torben er en yderst succesfuld ejerleder, er han også en varm og nærværende person, som tager et stort socialt ansvar. Hos Give Steel og Torben får unge med udfordringer en ekstra chance. Han ansætter de unge og giver dem en hjælpende hånd ind på arbejdsmarkedet, uanset om de har været stofmisbrugere, er under afsoning eller på kontanthjælp. For Torben er det en ære at bidrage positivt til de unges liv, lød det i begrundelsen for at tildele Torben Larsen prisen.

Torben Nielsen er tidligere blevet kåret til Årets Ejerleder, i 2020, og han og Give Steel har gennem tiderne også blandt andet modtaget CSR People Prize og EY Entrepreneur of the Years inspirationspris.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125