23948sdkhjf

Kølevirksomhed på opkøb

Sa-Al Køleteknik opkøber JF Køleteknik i Vejle, og dermed øger Nordic Climate Group, der ejer Sa-Al Køleteknik, sin tilstedeværelse i Danmark.

Opkøbet supplerer koncernens danske virksomheder Sa-Al Køleteknik, PVN Køleteknik, Buus Køleteknik og Nordkøl. Virksomhederne kan tilbyde danske kunder komplette køle-, varme- og energiløsninger.

- Vi er glade for samarbejdet med JF Køleteknik og ser frem til at kunne hjælpe vores kunder med en bredere ressource. Selvom vi kun har været en del af Nordic Climate Group i kort tid, ser vi fordelene både for os som virksomhed og for kunderne, siger Rune Høyer, CEO hos Sa-Al, i en pressemeddelelse.

- Det er inspirerende at kunne samarbejde i så bred en gruppe som Nordic Climate Group. Det giver os helt nye forudsætninger for at kunne udvikle os yderligere, siger Morten Hansen, administrerende direktør hos JF Køleteknik.

Nordic Climate Group er nu placeret seks steder i Danmark. Planen er at fortsætte opbygningen af ​​en førende virksomhed i Nordeuropa med vækst både organisk og gennem yderligere opkøb.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078