23948sdkhjf

Ventilproducent blev midtjysk mester i vækst

Tirsdag blev AVK Holding kåret som vinder af vækstkonkurrencen i region Midtjylland

Familievirksomheden AVK Holding, der har hovedsæde i Galten, har eksisteret i flere end 80 år. Nu kan de kalde sig de regionale vindere af vækstprisen EY Entrepreneur Of The Year 2023 i region Midtjylland.

Juryen var blandt andet imponeret over, hvordan AVK Holding har formået at vokse til i dag at beskæftige knap 5.000 medarbejdere. Det fortæller Steffen Bach, director i EY og ansvarlig for region Midtjylland i EY Entrepreneur Of The Year.

- Juryen lægger vægt på, at de ikke har fået væksten foræret, men derimod har overkommet udfordringer, fordi de grundlæggende er dygtige til det, de laver. Derudover blev deres gode værdier fremhævet samt den imponerende internationalisering og deres arbejde med ESG, siger han.

Klar til landsfinale

AVK Holding var finalist i regionen sammen med Eltronic Group, Obton, Rains og Søstrene Grenes Holding.

Med den regionale sejr er AVK Holding klar til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year, som finder sted 23. november 2023. Her bliver en af de seks regionale vindere kåret som samlet vinder i Danmark.

AVK-koncernen er en af verdens førende ventilproducenter inden for vand- og gasforsyning, spildevandsbehandling og brandbekæmpelse. Den blev etableret i 1941 af Aage Valdemar Kjær. Det primære forretningsområde var produktion af kompressorer til køling og køleanlæg til kunder i hele Danmark. Produktionen af ventiler begyndte i 1970’erne, efter anden generation i skikkelse af Niels Aage Kjær havde overtaget virksomheden.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125