23948sdkhjf

Fynsk overfladebehandler fik 10 påbud: Alligevel roser direktøren Arbejdstilsynet

I starten af september fik en ansat hos Fyns Galvanisering en 280 kg tung genstand ned over sig. Ved et efterfølgende tilsyn fra Arbejdstilsynet fik virksomheden fire strakspåbud. Et opfølgende besøg senere på måneden resulterede i yderligere seks påbud. Det skriver Fyens.dk.

- De har løbende været forbi os gennem alle årene, men vi har aldrig fået så mange påbud før. Det er ikke, fordi jeg har sløset, men når man går alt igennem, vil der være nogle ting, man ikke har været opmærksom på. Det vil der være i alle virksomheder, siger direktør Morten Nygaard til Fyens.dk.

Han understreger, at han har efterfulgt alle påbud. Det drejede sig blandt andet om nogle kranoperatører, der ikke havde det nødvendige certifikat, samt om nogle tønder med syre, hvor man ikke havde det nødvendige hjælpemiddel til at køre dem væk.

Trods de mange påbud på kort tid, mener Morten Nygaard, at det er fornuftigt, at Arbejdstilsynet kommer på besøg med jævne mellemrum.

- Jeg har ikke noget imod hverken Miljø- eller Arbejdstilsynet. Lad der endelig være så meget kontrol som muligt, så vi kan finde de brodne kar. Der er ingen tvivl om, at tingene skal være i orden, så det gør vi alt, hvad vi kan for at leve op til, siger han til Fyens.dk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109