23948sdkhjf

Fra 0 til 400 medarbejdere på 10 år: Vindmøllevirksomhed venter tocifret vækst

På 10 år er Ringkøbing-virksomheden Vento gået fra 0 til 400 medarbejdere. Den vestjyske virksomhed er leverandør af teknisk service i forbindelse med opstilling, drift og reparation af vindmøller, og det seneste årtis omfattende udbygning af vedvarende energi er baggrunden for den massive vækst. Det skriver Erhverv+.

For øjeblikket er der krise i vindmølleindustrien, men hos Vento kører man med tocifrede millionoverskud. Indehaver og direktør Henrik Brink medgiver dog, at det også er gået trægt for den vestjyske virksomhed med hensyn til at komme i gang med nye projekter, men han har høje forventninger til de kommende år.

- De kommende år forventer vi vækstrater på niveau med vindenergibranchen som helhed, det vil sige op mod 15-20 procent årlig vækst. Derfor er der heller ikke tvivl om, at det eneste, der kan bremse væksten, er manglen på kvalificeret arbejdskraft. Blandt andet derfor går vi efter, at de højt kvalificerede hos os, for eksempel maskinmestre, så vidt muligt skal kunne undervise kolleger, så vi selv kan være med til at uddanne nogle af de folk, der mangler, siger Henrik Brink til Erhverv+.

Se nøgletal for:
Læs mere om: vindmøller
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.812