23948sdkhjf

Stål-aktiviteter købt ud af konkursramt teknikentreprenør

Brøndum Stål videreføres i nye regi

I begyndelsen af oktober blev teknikkoncernen Brøndum taget under rekonstruktion. Med i denne rekonstruktion kom datterselskabet Brøndum Stål, der er leverandør af CE-mærket bygningsstål og stålkonstruktioner til byggeriet.

En række selskaber i koncernen er nu blevet erklæret konkurs, heriblandt Brøndum Stål, men samtidig har ejerfamilien skudt et ukendt millionbeløb i et nyt selskab, hvor man blandt andet vil videreføre aktiviteterne fra Brøndum Stål. Disse videreføres i det nye selskab Brøndum Stål 2023. Det skriver Jern & Maskinindustriens søstermedie, Licitationen.

Netop Brøndum Stål er ifølge advokat Henrik Steen Jensen Fra Holst Advokater blevet trukket med ned som følge af en cash pool-ordning i koncernen. En cash pool er en slags centreret og fælles styring af økonomiske midler. Den betyder, at Brøndum Stål har tabt en del penge.

Asger Brøndum, talsmand for Brøndum-familien, ønsker ikke at kommentere detaljerne om cash pool-ordningen, men siger:

- Brøndum A/S har gennem flere år haft problemer - primært i den sjællandske afdeling. Vi har som familie været inde og støtte økonomisk ad flere omgange. Efter en samlet vurdering af situationen og efter ledelsens anbefaling har vi valgt den her løsning for at redde mest muligt.

I Brøndum Stål er der ansat cirka 35.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.646