23948sdkhjf

70 medarbejdere får ny arbejdsgiver: Ole Almeborg solgt til lokal industrikoncern

Bornholmske Jensen-Group, der producerer industrivaskeanlæg, og har produktion i Rønne, har været på opkøb i lokalområdet.

Jensen-koncernen har nemlig overtaget Ole Almeborg A/S, der har til huse i Hasle 12 kilometer længere oppe ad den bornholmske vestkyst. Det oplyser Jensen-Group i en pressemeddelelse.

Ole Almeborg A/S blev grundlagt i 1967. Det var, som navnet antyder, grundlæggeren selv, der lagde navn til virksomheden. I dag er det anden generation i skikkelse af Michael Almeborg, der driver virksomheden.

- Der sker meget i vores branche, og jeg har derfor vurderet, at tiden er inde til at fremtidssikre Ole Almeborg A/S. Derfor har jeg de seneste år afsøgt mulighederne for at sælge. Det er vigtigt for mig, at virksomheden bliver på bornholmske hænder, og ikke mindst, at alle arbejdspladser bliver bevaret. Derfor var salget til Jensen-Group en oplagt mulighed, jeg ikke kunne takke nej til, skriver Michael Almeborg på virksomhedens Linkedin-profil.

Opkøbet betyder samtidig, at Michael Almeborg stopper hos virksomheden med udgangen af oktober.

Ole Almeborg A/S er specialiseret i produktion af internt transportmateriel til industrien og beskæftiger cirka 70 medarbejdere. I 2022 hentede virksomheden et overskud før skat på 4,5 mio. kr.

Hos Jensen-Group lægger man vægt på, at man med opkøbet udvider sin produktionskapacitet på Bornholm.

- Øget produktionskapacitet i Danmark styrker vores position som førende leverandør af heavy-duty vaskeriudstyr og automation globalt, siger CEO Jesper M. Jensen.

I Hasle overtager Jensen-Group en fabrik på 5.000 kvadratmeter.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094