23948sdkhjf

Odicos robotter skal være med til at bygge storstilet feriecenter

Robotproducenten Odico, der har specialiseret sig i automatiserede løsninger til byggeindustrien, har sikret sig en ordre på forskallingsløsninger fra byggefirmaet EMR til opførelsen af det længe ventede vandland Aqua Mundo på det kommende Nordborg Resort på Als.

Samarbejdet er en vigtig milepæl for Odico, da det markerer virksomhedens indtræden i endnu et vigtigt projekt. Ordren giver Odico en chance for at demonstrere sine forskallingsløsningers tilpasningsevne og effektivitet i et projekt med stor synlighed.

I en kommentar til samarbejdet udtrykker Odicos chief commercial officer, Alexander Andersen, sin begejstring:

- Vi er begejstrede for at være en del af Nordborg Resorts Aqua Mundo-projekt. Denne ordre understreger ikke kun den tillid, EMR har til Odicos evner, men åbner også døren for at udforske den bredere anvendelse af vores innovative forskallingsløsninger i det større projekt.

Alexander Andersen understreger yderligere:

- Hos Odico tror vi på at skubbe grænserne for, hvad byggeteknologi kan opnå. Vandlandet Aqua Mundo er et perfekt udstillingsvindue for vores løsninger, der demonstrerer deres alsidighed og præcision. Vi er forpligtet til at levere enestående resultater og tilføre værdi til dette projekt.

Nordborg Resort er et storstilet feriecenter, der skal opføres på Nordals. Første fase består af 440 feriehuse, et vandland og et bycenter og har en total investering på 1,376 mia. kr. Projektet er finansieret af Linak samt Bitten & Mads Clausens Fond.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Se nøgletal for:
Læs mere om: robotter
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.75