23948sdkhjf

Ny kampfly-ordre til Terma

Den østjyske virksomhed har indgået en langsigtet aftale med BAE Systems om produktion af kompositdele til F35-fly.
Ordren har en værdi af 35 mio. dollars (195 mio. kr.) og drejer sig om produktion af kompositdele til F35 Lighting II-flyenes horisontale og vertikale ror.

Terma har samarbejdet med BAE Systems om F35-programmet siden 2006, da de to virksomheder underskrev et letter of intent. I 2009 afgav BAE Systems en ordre på maskinforarbejdede dele, og samarbejdet er nu blevet styrket med den nye aftale.

- Denne aftale bekræfter Termas position i F35-programmet og viser, hvordan samarbejde kan gavne Terma, BAE Systems og F35-programmet som helhed. De to virksomheder vil udforske teknologier, sigte mod produktions-effektiviseringer for at møde skrappe kvalitetskrav, og arbejde mod at etablere Terma som en førende leverandør af kompositdele, siger Jens Maaløe, president og CEO hos Terma.

For nylig underskrev Terma ligeledes en aftale med Lockheed Martin og Northrop Grumman Corporation om leverance af kompositdele.

- Ved at indgå disse aftaler har vi etableret den nødvendige solide og pålidelige base for vores fremtidige investeringer i teknologi, produktionsfaciliteter og human resources, siger Jens Maaløe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.049