23948sdkhjf

Nortec fylder 25 år

Den østjyske leverandør af industri-vaskemaskiner vil styrke både kvaliteten og konkurrencekraften med flere nye tiltag i jubilæumsåret.
Historien om Nortec begyndte den 23. juni 1988, da stifteren Tom Steve Madsen besluttede at etablere selvstændig servicevirksomhed fra sin bopæl – en landejendom i Vonge, ca. 20 km. nordvest for Vejle. I dag, 25 år senere, beskæftiger Nortec ca. 45 medarbejdere – og har eksport af industri-vaskemaskiner til Finland, Grønland og Færøerne.

- Jeg ville bare være selvstændig i en branche, hvor kun mine egne ambitioner kunne bremse udviklingen. Efter en periode som elektriker, sælger og montør af maskiner i boligforeninger og plejeboliger, besluttede jeg at blive selvstændig. Drivkraften har i alle 25 år været et ønske om at levere det ypperste til kunderne. Det har fulgt os til i dag, hvor vi er Danmarks førende totalleverandør af professionelle vaskeriløsninger, siger Tom Sand Madsen.

Ny generation har taget over
Nortec har foretaget flere strategiske tiltag og tilpasser løbende ressourcerne til udviklingen på markedet. Bestyrelsen er styrket med tilknytning af forhenværende bankdirektør i Sydbank, Finn Boel Pedersen, som bestyrelsesformand.

Tom Steve Madsens 37-årige søn Michael Sand, er nu administrerende direktør og medejer af Nortec, og dermed er der altså foretaget et generationsskifte. Organisationen er desuden styrket med tilknytning af yderligere en medarbejder i udviklingsafdelingen under ledelse af Tom Steve Madsen som service- og udviklingschef.

- Jeg har den holdning, at ”det bliver aldrig godt nok”! Derfor udvikler vi konstant her i virksomheden. Et konstant fokus på service og produktkvalitet bidrager til dynamik i udviklingsafdelingen. Vi har senest udviklet ekstremt flotte, ”fingertouch” betjente og internet-kompatible produkter. Designet er unikt, og det samme gælder software-løsningen. Med en brik kan kunderne både booke tid, starte maskinen og betale. Det er også muligt at booke tid via kundens computer, I-Pad eller Smartphone, siger Tom Steve Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078