23948sdkhjf

Beritech dobler op i Nørresundby

Stålvirksomheden overtager 9.000 kvadratmeter fra en lokal vognmandsvirksomhed

Beritech overtager 9.000 kvadratmeter i Kystvejens Erhvervspark i Nørresundby. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Faciliteterne overtages fra Aalborg Vognmandsforretning (Avas). Overtagelsen sker i etaper frem mod 31. januar 2024, hvor Avas flytter aktiviteten til en anden adresse. Beritech har allerede påbegyndt renovering af dele af faciliteterne.

Efter overtagelsen af lokalerne kontrollerer Beritech samlet set 17.500 kvadratmeter produktion og administration i Nørresundby. Dette bringer virksomhedens samlede areal i Danmark op på 28.000 kvadratmeter.

Dermed giver ekspansionen mulighed for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra kunder og for at udvide porteføljen af avancerede stålløsninger til Food-, Dairy-, Seafood- og Pharma-industrierne.

- Vi er meget glade for at meddele vores udvidelse af faciliteter i Nørresundby, udtaler Bent Larsen, CEO hos Beritech.

- Det er et afgørende skridt i vores langsigtede strategi for vækst og udvikling og vil forstærke vores rolle som en leverandør med omfattende ressourcer og kapabilitet, fuldt i stand til at imødekomme industriernes behov. Dette vil ikke blot forbedre vores interne logistiske effektivitet, men vil også gøre det muligt for os at udvide vores produkt- og serviceportefølje på en måde, der overgår kundernes forventninger, fortsætter han.

Vækstrejsen fortsætter

Overtagelsen af faciliteterne kommer på et tidspunkt, hvor der er behov for øget produktionskapacitet i Beritech. Renoveringen af faciliteterne er derfor allerede påbegyndt.

Planen er at flytte Beritechs Shared Service-funktioner fra Aalborg Øst til Nørresundby, så afdelingerne for blandt andet indkøb, økonomi og people & culture samles med den øvrige administration i Nørresundby. Ligeledes rykkes al produktion og projektledelse af maskiner og udstyr til Food- og Seafood-industrierne fra Beritechs lokation i Aalborg til de udvidede faciliteter i Nørresundby.

Med en stigende efterspørgsel fra Food- og Seafood-industrierne er der behov for at udvide såvel kapacitet som produktsortimentet til disse segmenter. Denne flytning giver såvel plads som logistikmæssige fordele ved at kombinere ekspertise og ressourcer på ét sted.

Tilbage på adressen i Aalborg Øst vil Beritech fortsat huse deres Supply Service-enhed, som udover at levere til Beritechs forskellige produktionsenheder, også leverer stålbearbejdning og halvfabrikata til kunder på tværs af industrier. Med udvidelse af faciliteterne i Nørresundby, og flytning af flere enheder, får Beritech således også plads til at udvide og øge kapaciteten i dette segment.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125