23948sdkhjf

Fom Technologies med i power-to-X-projekt

Fom Technologies kan tilføje endnu et forsknings- og innovationsprojekt til selskabets udviklings-pipeline.

Projektet er finansieret af Innovationsfonden på baggrund af en godkendt Missionbooster-ansøgning med titlen “In-line characterization system to improve the quality and reproducebility of slot-die coated polymer electrolyte membranes”.

Projektet skal fremme udviklingen af en karakteriseringsmetode af brændselsceller til power-to-X-industrien, herunder udvikling af software og hardware til kvalitetskontrol af rulle-til-rulle-producerede brændselsceller.

Partnerne i konsortiet, som ledes af Fom Technologies, er DTU Energy og DFM (Danmarks Nationale Metrologiinstitut). Projektet løber over to år.

Michael Stadi, CEO hos Fom Technologies, udtaler:

- I Fom er vi stolte over igen at blive udvalgt som konsortie-deltager til national og international forskning indenfor fremtidens cleantech teknologier. Denne forskning ønsker at skabe en ny udvikling i den danske PtX-satsning, hvor der er efterspørgsel fra navnlig USA på opskalering og industrialisering af brændselscelletechnologi fra Europa. Vi går nu i gang med at smøge ærmerne op, med fokus på at udvikle noget kommercielt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111