23948sdkhjf

Netto Perforering tvunget til konkurs af tyske medejere

Direktøren rekonstruerer virksomheden som Netto Perforering Skanderborg og fortsætter driften med fuld opbakning fra Jyske Bank.
Netto Perforering ApS i Skanderborg blev tirsdag den 11. juni erklæret konkurs ved Skifteretten i Horsens. Direktør Torben Væver, der ejede 65 procent af det gamle selskab, beklager udfaldet.

- Jeg havde til det sidste troet på, at min tyske samarbejdspartner, der ejede 35 procent af virksomheden, ville være med til at tage ansvar for vores fælles forretning og skyde ny kapital ind. Ikke mindst fordi, at vores bank Jyske Bank har været utroligt positive hele tiden. Vi er i den helt barokke situation, at det ikke er banken, men vores medejere, der lukker forretningen. Jeg skal beklage mange gange over for de leverandører, der har tab på det her, og også over for de kunder, der har måttet opleve gener i den seneste turbulente tid. Men jeg har simpelthen ikke kunnet nå til enighed med vores samarbejdspartner, siger Torben Væver, der stiftede Netto Perforering tilbage i 1997.

Kører videre under nyt navn
Torben Væver kan dog midt i al det triste glæde sig over, at Jyske Bank ser så positivt på forretningen, at han med deres fulde opbakning efter blot få dages lukning kører virksomheden videre selv under navnet Netto Perforering Skanderborg ApS.

- Jeg har selv indskudt ansvarlig kapital i det nye selskab, og der er således et godt grundlag at bygge videre på. Det nye set-up bliver back to basic, hvor vi koncentrerer os om perforering og forarbejdning af plader, strækmetal, gitterriste og svejste net. Den nye strategi er, at Netto Perforering Skanderborg skal være en mindre, fleksibel og dermed endnu mere konkurrencedygtig enhed, end vi har været tidligere. Vi har varer på lageret, vi har mange af de samme dygtige folk ansat, som vi havde tidligere, og nu knokler vi på højtryk, så der ikke opstår et vakuum, og så vi kan levere det, kunderne efterspørger, siger Torben Væver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078