23948sdkhjf

Dansteel vil firedoble antallet af lærlinge

For øjeblikket har en af Danmarks største metal-arbejdspladser, stålvalseværket NLMK Dansteel i Frederiksværk, blot syv lærlinge. Det skriver SN.dk.

Det drejer sig om fem automatik-lærlinge og to elektriker-lærlinge. Dertil kommer to kontorelever og en enkelt teknisk designelev. Således er der hverken smede- eller industritekniker-lærlinge hos Dansteel for øjeblikket.

Antallet af lærlinge er dog alt for lavt, og derfor søsætter værket nu et nyt lærlingeprogram. Målet er at få de unge til at interessere sig med for faguddannelserne, og selvfølgelig også i sidste ende at skaffe mere kvalificeret arbejdskraft til Dansteel.

- Intentionen er i løbet af fire år at have 28 lærlinge - syv lærlinge på en årgang - i vores lærlingeteam, hvilket på sigt måske kan blive en rekrutteringspipeline i forhold til vores vedligeholdelsesafdeling og vores IT & automation-afdeling, hvis vi lykkes med at etablere lærlingeafdelingen, siger Torben W. Skaaning, head of HR & communication hos NLMK Dansteel, til SN.dk.

NLMK Dansteel har cirka 500 medarbejdere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095