23948sdkhjf

Jyske vind-kæmper vinder offshore-servicekontrakt hos Ørsted

Semco Maritime og KK Wind Solutions har indgået et samarbejde og sikret sig en servicekontrakt på Ørsteds tyske havmølleparker Borkum Riffgrund 1 & 2 samt Gode Wind 1 & 2.

- Som fuld-scope serviceudbyder af Balance of Plant ved vi, hvordan vi udfører service sikkert, og vi stræber altid efter at optimere driften til gavn for vores kunder. Vi har også stor erfaring med interessentstyring, herunder håndtering af servicekontrakter, serviceteams, myndigheder, investorer, entreprenører og netoperatører – og når vi kombinerer det med KK Wind Solutions kompetencer, er jeg sikker på, at vi har det perfekte match til projektet ved hånden, forklarer Mads Seneca Iversholt, director service wind hos Semco Maritime.

De to partnere er ikke ukendte med at samarbejde. I 2021 blev et fælles team at serviceteknikere sendt til et projekt ledet af KK Wind Solution med retrofit af mere end 50 naceller.

- Derfor er samarbejde med Semco Maritime ikke nyt for os – og vi tror fuldt og fast på, at dette setup giver vores kunder de bedste og mest omfattende løsninger, siger Kim Wichmann-Hansen, chief service officer hos KK Wind Solutions.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125