23948sdkhjf

Danrobotics fejrer et årti med automation

Der er noget at fejre i Middelfart på Fyn. Robotvirksomheden Danrobotics har nemlig 10-års jubilæum.

Det er en stor milepæl for det fynske firma, som repræsenterer en fantastisk rejse fyldt med innovation og dedikation til robotteknologi.

Det har været 10 år med op- og nedture. Der har været udfordrende perioder, som corona-pandemien, men virksomheden har altid haft en støt vækst.

Derfor fejrer de den store jubilæumsdag med en reception den 22. september 2023. Alle kunder, samarbejdspartnere, kolleger og venner af huset er velkomne. Tilmelding er nødvendig.

En pioner i robotbranchen

Samtidig kan Danrobotics markere en anden rund dag. Direktør Kim Koertsen runder nemlig 60 år. Hans passion for robotter startede allerede i 1988, hvor han for første gang blev introduceret til industrirobotten.

Kim Koertsen grundlagde i 2002 DanRob, som desværre gik konkurs i 2013. Sidenhen er Danrobotics kommet til med fokus på automatisering af produktion til både små og store virksomheder i Danmark, Tyskland og resten af verden. Virksomheden har bred erfaring med konstruktion og levering af komplette automationsløsninger med ABB og Kuka-robotter.

- Det har været fantastisk at se Danrobotics vokse og udvikle sig i løbet af de sidste 10 år, fortæller Kim Koertsen.

- Jeg er rigtig stolt af hele vores team og alle de resultater, vi sammen har opnået. Selvfølgelig glæder jeg mig til at fortsætte vores mission om at levere fremragende robotløsninger, tilføjer han.

I 2020 flyttede Danrobotics til nyt domicil på Barmstedt Allé i Middelfart, og i 2021 åbnede virksomheden et datterselskab i Neumünster i Tyskland. I dag er der omkring 30 medarbejdere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14