23948sdkhjf

Rynkeby Maskinfabrik har udvidet maskinparken

Den fynske underleverandør har investeret i en ny multitask-maskine og dermed fordoblet kapaciteten på kombineret bearbejdning.
Tilbage i 2008 investerede Rynkeby Maskinfabrik i sin første Okuma Multus B400 multitaskmaskine, og nu har den fynske virksomhed anskaffet en tvilling.

- Maskinen er leveret af Flextek, og den betyder, at vi har fordoblet vores kapacitet inden for multitaskbearbejdning. Maskinen er allerede godt belagt, og dermed har vi fået løst nogle flaskehalsproblemer. De to multitask-maskiner er placeret ved siden af hinanden, så medarbejderne kan sparre med hinanden, siger direktør Hans-Chr. Schmidt til Metal Supply.

Passer godt til superduplex
Den nye maskine har et arbejdsrum på op til 690 mm i diameter og ligeledes op til 1.500 mm i længden. Der er plads til 80 værktøjer i magasinet for at få så stor omstillingsparathed som muligt.

- Vi kører typisk små og mellemstore serier af avancerede emner, og der passer maskinen rigtig godt. Derudover er den helt perfekt til duplex og superduplex, som vi arbejder meget i, forklarer Hans-Chr. Schmidt.

Udover den ny Multus-maskine har Rynkeby Maskinfabrik også suppleret maskinparken med en ny 3D-målemaskine, så man nu har tre målemaskiner i kvalitetsafdelingen. Her har der også været tryk på som følge af de mange projekter og nye opgaver, som kvalitetsdokumenteres i henhold til kundens ønsker.

Tror på fremtiden
- Lige nu skal vi have kørt de nye maskiner ind, men på sigt skal der selvfølgelig nye maskiner til. Det er alt sammen en del af den strategi, vi har om at kunne levere kompetencekrævende spåntagning i små serier og med en høj reaktionsdygtighed. Noget vores kunder efterspørger, siger Hans-Chr. Schmidt.

- Vi har en god, bred kundeportefølje fra mange aspekter af industrien og leverer dele til pumper, skibsmotorer, bremser, køleanlæg, kraftvarmeanlæg, vindenergi samt landbrugssektoren. Vi havde et godt år sidste år og har en fornuftig ordrebeholdning nu, men vi er selvfølgelig altid interesserede i at udvide kundegruppen, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079