23948sdkhjf

Tyggegummi-familie køber maskinfabrik

Investeringsselskabet Motus Nordic, som er ejer af familien Bagger-Sørensen, der er mest kendt fra tyggegummifabrikken Dandy, har overtaget aktiemajoriteten i Klovborg Maskinfabrik

Klovborg Maskinfabrik ligger ved Horsens og fremstiller transportanlæg til mange forskellige industrier, og med opkøbet udvider Motus Nordic sin portefølje af relevante produkter og services, der bidrager til at flytte produkter og mennesker sikkert og effektivt igennem produktions- og logistikkæder. Tidligere har investeringsselskabet nemlig i 2021 overtaget Niels Burcharth A/S og året efter Bøgeris Transportbånd.

Overtagelsen af aktiemajoriteten i Klovborg Maskinfabrik passer dermed ind i Motus Nordics strategi om at blive en full service partner for industri- og logistikvirksomheder, når det gælder om at skabe sikre og effektive flows i processer.

- Hos Klovborg Maskinfabrik hylder de fleksibilitet og effektivitet, og står klar til at hjælpe deres kunder, når behovet opstår. Dén mentalitet matcher vores DNA og kultur, og passer ind i vores mission om altid at bevæge produkter og mennesker sikkert og effektivt. Med købet af aktiemajoriteten i Klovborg Maskinfabrik kan vi fortsætte vores strategiske retning og samtidig tilbyde vores kunder endnu bedre og bredere løsninger til at understøtte løbende udvikling af deres konkurrenceevne, udtaler Nicolai Hansen, CEO hos Motus Nordic, i en pressemeddelelse.

En sikker videreførelse af Klovborg Maskinfabrik

Købet af Klovborg Maskinfabrik er samtidig med til at sikre et generationsskifte, hvor de nuværende ejere de næste tre år fortsætter som en del af ejerkredsen med en mindre ejerandel.

- Det var vigtigt for os at indgå i et ejerskab med en dansk virksomhed, der minder meget om vores, og som har samme virksomhedskultur, og det er vi lykkedes rigtig godt med. Vi fortsætter med de samme gode medarbejdere, produkter og kunder, men vi tror på, at Klovborg Maskinfabrik i Motus Nordic-regi kan strømlines og optimeres yderligere og dermed levere endnu bedre løsninger, udtaler Ole Højgård, CEO hos Klovborg Maskinfabrik.

Også hos Motus Nordic er der en tro på, at det nye opkøb kommer til at bringe mange muligheder med sig i fremtiden.

- Vi er begejstrede for, at vi har fået muligheden for at købe Klovborg Maskinfabrik, og vi ser frem til, i samarbejdet med stifterne, at kunne videreudvikle den stærke platform, som de har skabt i over 25 år – til gavn for både eksisterende og nye kunder, afslutter Nicolai Hansen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094