23948sdkhjf

Kongelig hæder til Welltec

Welltec Canada modtog Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje for deres indsats for at opbygge Welltecs forretning i Canada.
Siden 2001 har dansk funderede Welltec været etableret i Calgary, Alberta, med eget setup til at servicere den canadiske olie- og gasindustri. På grund af den succes, som Welltec Canada-teamet har haft, er de blevet hædret med Eksportforenings Diplom og HKH Prins Henrik Æresmedalje.

- Jeg er enormt stolt over at være en del af et team, der har leveret de resultater, som Welltec Canada har gjort, siger Scott Bittner, area vice president for Welltec Canada.

- Selv som ny på holdet står det klart for mig, at Welltec Canada-teamet ikke kun er fokuseret på at drive virksomheden lokalt i Canada, men de har også et godt samarbejde med deres kolleger i Danmark og andre steder. Jeg tror, at en af de vigtigste løftestænger for holdet i Welltec Canada er deres succes med at bygge bro mellem de canadiske kunder og vores kompetencer i Canada og resten af Welltec. Det er min opfattelse, at dette er en meget effektiv måde at opbygge en virksomhed på.

Et af de vigtigste datterselskaber
Welltec har været aktiv i Canada siden 1997, og i 2001 blev det besluttet at etablere en filial i Canada, med hovedkvarter i Calgary, Alberta. Welltec Canada har nu et etableret netværk af placeringer i Canada, og virksomheden er vokset til en omsætning på over 40 mio. canadiske dollars om året.

- Welltec Canada er vigtig både for Welltec i Nord- og Sydamerika og selve Welltec-koncernen. Det er et af vores største markeder, og et af de hurtigst voksende af slagsen, siger senior vice president for Welltec Americas Carl Strubberg, og fortsætter:

- Via en holdindsats er Welltec Canada blevet startet op fra bunden og er nu et fuldgyldigt, altomfattende datterselskab af Welltec og en af de vigtigste i Welltec. Ved at være baseret på sunde principper og veltilpasset forretningsførelse, er der ingen tvivl om, at Welltec Canada har potentiale til at vokse og bidrage meget mere til eksport af dansk teknologi-baserede services i fremtiden.

Stort potentiale på det canadiske marked
Canada har de næststørste oliereserver i verden, og der er stor efterspørgsel efter de produkter og løsninger, Welltec Canada Inc. leverer. Markedet bidrager således også til udviklingen af nye teknologier, som har hjulpet Welltecs tilstedeværelse på globalt plan.

Ud over at det canadiske marked allerede er et vigtigt eksportmarked for Welltec, er selskabet også overbevist om, at det er et marked med potentiale til at vokse sig langt større, end det allerede er i dag.

Den danske ambassadør i Canada, Erik Vilstrup Lorenzen, overrakte Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje til Scott Bittner, som er area vice president for Welltec Canada ved en ceremoni den 7. juni i Calgary.

Om Welltec
Welltec udvikler og leverer brøndløsninger til olie- og gasindustrien. Selskabets teknologi og løsninger er skræddersyet til at forbedre genvindingskvoterne og leveres i form af interventionstjenester, der understøtter både performance og integritet.

Løsningerne dækker alle typer af onshore og offshore brøndmiljøer, herunder de hårdeste og mest uforsonlige af slagsen. De dækker hele livscyklussen for brønde.

Welltec har serviceret den canadiske olie-og gasindustri siden 1997, og siden 2001 gennem datterselskabet Welltec Canada, med hovedkvarter i Calgary, Alberta. I dag har Welltec Canada mere end 110 medarbejdere på tværs af flere geografiske placeringer, og udfører mere end 1.500 indgreb om året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078