23948sdkhjf

Shape-Tech får Den Gyldne Ambolt

Formand Jim Stjerne Hansen overrakte lørdag den 8. juni på landsgeneralforsamlingen i Randers DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2013 til virksomheden Shape-Tech i Esbjerg.
Shape-Tech blev etableret i 2004 med det mål at udvikle og producere de bedste løsninger inden for kompensatorer. Virksomheden udvikler egne maskiner for at kunne levere specialløsninger til unikke behov i markedet. Shape-Techs kompensatorer bruges for eksempel i forbindelse med termiske bevægelser, temperaturforskelle eller rystelser. Det kan være i udstødningssystemer i biler, toge eller skibe eller for eksempel i fjernvarmerør til at udligne temperaturforskelle.

Shape-Tech blev startet af Jan Julius og Mikael Larsen, som stadig i dag leder virksomheden som et makkerpar – Jan er mest på kontoret, og Mikael tager sig mest af værkstedssiden.

Da finanskrisen ramte Danmark, valgte virksomheden en klar international strategi. Produkterne skulle udover landets grænser. Virksomheden har derfor en tysk partner i ejerkredsen og eksporterer hovedparten af produkterne – omkring 97 procent - primært til Tyskland og Holland men også til fjernere markeder som Kina. Omsætningen er siden 2009 steget med ikke mindre end 400 procent. Missionen er lykkedes. Udviklingen har ikke ændret på værdigrundlaget - i ShapeTech er der stadig fokus på at skabe gode løsninger, yde service på et højt niveau og levere en ensartet høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093