23948sdkhjf

Schneider Electric udnævner ny Vice President for Global Services

Gustav Gustavsson Klippel bliver forfremmet til Vice President for Schneider Electrics nordiske og baltiske division inden for Global Services. 

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Gustav Gustavsson Klippel skal stå i spidsen for at øge virksomhedens fokus på services inden for energioptimering og digitalisering i regionen. Han kommer senest fra en stilling som VP for Digital Energy i Schneider Electric Danmark og har været mere end 15 år i koncernen med flere lederstillinger bag sig.

I forbindelse med forfremmelsen er Gustav Gustavsson Klippel indtrådt i virksomhedens nordiske og baltiske ledelseskomité.

- Jeg er meget glad for denne nye og spændende rolle, hvor jeg får mulighed for yderligere at udvikle og løfte vores services på baltisk og nordisk niveau. Digitalisering, elektrificering og energioptimering er afgørende for at accelerere den grønne omstilling, og det er en mission, mit hjerte banker særligt for,” udtaler Gustav Gustavsson Klippel.

Gustav Gustavsson Klippel arbejder til dagligt på Schneider Electrics hovedkontor i Ballerup, men bor i Sverige med sin kone og tre børn. Han har tidligere bidraget som ekspert i den rådgivende nonprofitorganisation SEK Svensk Elstandard og Voltimum.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087