23948sdkhjf

Vestjysk støberi investerer millioner

Vald. Birn investerer nu 150 mio. kr. i produktionen i Holstebro.
Der er stadig et marked for dansk støbegods, og derfor er Vald. Birn nu klar til at opgradere produktionen i Holstebro. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

I alt skal der spenderes 150 mio. kr., og af disse er de 45 mio. kr. allerede investeret i to nye støbelinjer. Derudover skal der investeres i nye maskiner til rensning af de støbte emner samt i støberiets maskinfabrik.

Ikke nye arbejdspladser
Til gengæld kommer investeringen ikke til at betyde flere arbejdspladser. Det er planen at holde medarbejdertallet på 460 og opnå produktivitetsstigninger gennem effektiviseringer.

Dermed er Vald. Birn stadig langt fra de 730 medarbejdere, man havde før krisen, og medarbejdertallet kommer formentlig ikke til at stige ret meget fremover. Direktør Jens Axel Birn forklarer, at det ikke er et mål i sig selv at blive flere medarbejdere, men i stedet at skabe bedre medarbejdere for dermed at øge konkurrenceevnen.

- Timeforbruget pr ton færdigt gods er halveret på fem år. Og det er ledelsens ønske, at vi kan halvere timeforbruget endnu engang, siger Jens Axel Birn til Dagbladet Holstebro-Struer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094