23948sdkhjf

Vald. Birn inviterer fremtidens værktøjsmagere til fyraftensmøde

Nordeuropas største støberikoncern Vald. Birn er altid på udkig efter dygtige lærlinge og medarbejdere, og det gælder også indenfor værktøjsmagerfaget, der designer og udarbejder støbeforme til koncernens støbejernsemner.

Torsdag den 22. september fra kl. 16.00 til 17.30 inviterer Vald. Birn i samarbejde med Skive College derfor alle interesserede indenfor på deres fabrik på Frøjkvej 75 i Holstebro, hvor man kan høre mere om uddannelsen til og jobbet som værktøjsmager:

- Vi er blevet enige om, at det ikke nytter noget at læne sig tilbage og vente på, at der kommer lærlinge af sig selv. Der er rift om arbejdskraften, så vi bliver nødt til at fortælle dem, hvorfor vi – og branchen i det hele taget – er det mest interessante sted, de kan starte deres fremtid, fortæller Rune Gade Houmann, som er værktøjsmageransvarlig hos Vald. Birn.

Man kan læse til værktøjsmager på Skive College, og som værktøjsmager hos Vald. Birn hjælper man med at designe og udvikle produkter til koncernens mange kunder i blandt andet automobil-, pumpe- og hydraulikindustrien. Ifølge Rune Gade Houmann er jobbet som værktøjsmager særdeles spændende og byder på mange forskellige facetter:

- Du er som værktøjsmager med helt fra starten af processen, og ofte er du med til at udvikle prototyper. Det, du er med til at fremstille, kan gøre en forskel for rigtig mange menneskers hverdag, så det er både et virkeligt spændende og ikke mindst vigtigt job, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109