23948sdkhjf

Invent bliver en del af NTI

Den østjyske Autodesk-specialist, er blevet købt af NTI. Det oplyser parterne i et nyhedsbrev.

NTI har kontorer i Århus, Vejle, Horsens og Værløse og har cirka 150 medarbejdere, og desuden afdelinger i Sverige, Norge, Island, Finland, Holland, Tyskland, Spanien, og Italien.

- For at sikre vores kunder de bedste markedsvilkår har vi vurderet, at vi ville kunne gøre det bedst ved at blive en del af NTI, fortæller Lars Jensen, ejer af Invent.

- Dermed sikrer vi, at vore kunder får en partner, som kan supportere og hjælpe med at udvikle deres forretning endnu mere. Samtidig bibeholder vore kunder kontakten med den kontaktperson de plejer at være i dialog med, nu blot med mulighed for at kunne trække flere og andre kompetencer ind, når det er relevant.

Johan Harrestrup, dansk NTI-direktør, udtaler:

- Vi ser frem til at byde både vores nye kunder og kollegaer velkommen. Det er vigtigt for os, at kunden står i centrum, og vi kan hjælpe til med at gøre kunderne endnu bedre. NTI har mange specialister, der står klar med rådgivning og hjælp i en spændende tid med fokus på øget digitalisering, samtidig med at vi gør det på en bæredygtig måde.

Invent flytter i løbet at efteråret fra Galten til det nuværende NTI-kontor i Århus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188