23948sdkhjf

NTI skifter ud på direktørposten

Den 1. juni 2023 markerer et generationsskifte i NTI A/S, der leverer software og tjenester til bygge-, design- og fremstillingsindustrien.

Jesper Kalko giver efter 28 år direktørstolen videre til Johan Harrestrup, som kun er den fjerde direktør i NTI’s snart 80-årige historie.

Johan Harrestrup har siden 2015 haft sin daglige gang på hovedkontoret i Værløse; først som projektleder og senest som divisionschef for byggeriafdelingens konsulenter, hvor han har opbygget den erfaring, der gør, at han nu skal stå i spidsen for de 151 medarbejdere i NTI i Danmark.

Vil værne omkring fortiden

Han overtager en forretning med en årlig omsætning på 335 mio. kr. og danske afdelinger i Værløse, Vejle, Århus og Aalborg. Virksomheden blev i 2022 opkøbt af kapitalfonden Axcel for at understøtte den fremtidige vækststrategi.

- Det er med en vis ærefrygt, at jeg overtager direktørrollen fra Jesper Kalko. Han er et af de dygtigste mennesker, jeg kender. Derfor er det også vigtigt for mig at holde fast i det, som fungerer så godt, og værne og være respektfuld omkring fortiden; herunder NTI’s værdigrundlag og helt unikke historie, fortæller Johan Harrestrup i en pressemeddelelse.

Han understreger samtidig, at han ser frem til fortsat at udvikle forretningen, skabe vækst og understøtte NTI’s kunder, store som små, på den digitale rejse, de er på, med den nyeste teknologi.

- Mit ambitionsniveau er, at endnu flere af vores kunder skal anse NTI for at være den tillidsfulde partner, de går til og vender deres udfordringer og/eller ambitioner med inden for procesoptimering og digitalisering. Og det stiller selvsagt krav til, at vi er first mover på udviklingen af ny teknologi og konstant bidrager med ny viden, siger han.

Ånden skal bevares

Men ét er at innovere og skabe fremtidens digitale løsninger til byggeriet og industrien, som har været omdrejningspunktet i Johan Harrestrups karriere i NTI de seneste otte år. Noget andet er at holde fast i den ånd, der gennemsyrer hele organisationen, som ifølge ham selv bliver den vigtigste opgave. Og det indbefatter at holde fokus på medarbejdernes ve og vel.

-- I NTI ansætter vi hele mennesker og ikke ressourcer. Og det skal der fortsat være fuldt fokus på, da jeg tror på, at glade medarbejdere er grundlaget for en god og succesfuld forretning. Jeg mener, at vores medarbejdersyn og bundlinjetal ikke er to modsatrettede hensyn, men går hånd i hånd. I min optik er NTI allerede et stærkt bevis på netop dette med en gennemsnitsanciennitet på 8¾ år. Særligt i IT-branchen er dette tal højt, da succeskriteriet mange steder er to-tre års anciennitet. Vi ønsker dog at skabe en arbejdsplads med høj medarbejdertrivsel, hvor man har lyst til at blive i mange år. For da vi opererer i en stærkt specialiseret branche med et højt vidensniveau, er mangeårig erfaring meget værdifuld, lyder det fra den nye direktør.

Jesper Kalko vil stadig være en del af ledelsen i NTI Group, hvor han skal være med til at udvide NTI Groups position på det europæiske marked gennem opkøb.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078