23948sdkhjf

Direktør takker af hos Lemvigh-Müller

I foråret 2018 tiltrådte Christian Herbert som kommerciel direktør hos Lemvigh-Müller, og i 2021 overtog han det overordnede ansvar for teknik- og stålgrossisten i en sideordnet direktion sammen med CFO Christian Søgaard-Christensen, da daværende CEO Morten Trolle forlod virksomheden.

Nu har Christian Herbert imidlertid meddelt bestyrelsen, at han ønsker at stoppe, for at opsøge nye muligheder. Det skriver han på sin LinkedIn-profil.

- LM er en unik virksomhed, og jeg har været privilegeret at kunne sætte mit præg på et forrygende vækst- og udviklingsforløb sammen med 1.400 dygtige kolleger, skriver Christian Herbert.

Fra 2018 til 2022 er koncernens omsætning vokset med næsten 50 procent til 9,5 mia. kr., og overskuddet før skat var vokset til 439,4 mio. kr.

- Jeg har givet det, som jeg er bedst til i den periode. Det er også her, jeg finder den største motivation, og hvor jeg finder min energi. De erfaringer og resultater vil jeg tage med mig til den næste transformation, skriver Christian Herbert.

Han har dog givet bestyrelsen god tid til at finde en afløser. Han forlader nemlig ikke posten, før en ny er tiltrådt, og en god overdragelse er sikret.

- Jeg skal på vegne af bestyrelsen og virksomheden takke Christian Herbert for en helhjertet og dygtig arbejdsindsats over de sidste fem år. Vi ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige karriere, udtaler bestyrelsesformand Christian Lemvigh-Müller.

Bestyrelsen har nu iværksat søgningen efter en ny kommerciel direktør.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109