23948sdkhjf

Tætningsproducent får hjælp til at nå ambitiøst vækstmål

Produktionsvirksomheden O.L. Seals i Helsinge har store vækstambitioner: I 2027 skal omsætningen runde 100 mio. kr.

Allerede i dag eksporterer O.L. Seals mere end 80 procent af sin produktion til hele verden. Fremadrettet vil virksomheden øge omsætningen ved at fokusere endnu mere på kundetilpassede løsninger til både det danske og udenlandske marked.

Et af målene er, at omsætningen også skal øges gennem en større synlighed på digitale kanaler samt et større proaktivt salg af specialfremstillede tætninger. Den 1. marts 2023 startede således en ny sælger med fokus på hjemmemarkedet.

- Vi er kommet godt fra start med vores forretning i år og ser frem til at forstærke vores fokus på skaleringen af virksomheden i en travl hverdag. Virksomheden har vækstet de sidste to år, og den positive tendens ser ud til at fortsætte i 2023. Vi har ansat medarbejdere med kompetencer dels i salg og dels i udvikling og specialfremstilling af højkvalitetstætninger for at kunne lykkes med vores vækststrategi, understreger Peter Kayser, der har valgt at optimere virksomhedens processer ved at investere i nyt produktionsudstyr og et nyt ERP-system, som samler alle virksomhedens arbejdsprocesser i et fælles IT-system.

Sparring kom i stand via nyhedsbrev

For at ny de ambitiøse mål har ledelsen hos O.L. Seals fået sparring om at skalere virksomheden af Erhvervshus Hovedstaden gennem digitalisering, automatisering og proaktivt salg.

Virksomheden har blandt andet fået idéer til den grønne omstilling og er blevet henvist til forskellige relevante samarbejdspartnere og rådgivere, blandt andet GTS-Instituttet Force Technology.

- Vi kom i kontakt med forretningsudvikler Jeanette Elgaard Carlsson fra Erhvervshus Hovedstaden, da vi læste om muligheden i Gribskov Kommunes nyhedsbrev til lokale virksomheder. Hun har givet os inspiration til at komme i gang med at skalere virksomheden gennem digitalisering, automatisering og salg, fortæller Peter Kayser, der blev ansat som administrerende direktør i virksomheden i november 2020.

O.L. Seals blev etableret i 1980 og har en produktion på 4.500 tusinde kvadratmeter. Virksomheden producerer tætninger i mål fra tre millimeter til tre meter i diameteren.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Plastkoncern købte stort ind og sikrede millionfremgang
Skaf en ny kollega og scor 20.000 kroner i bonus
Green Power Prisen 2023 går til ...
Ugens rokader del 2: Nye ansigter hos Logitrans, Sealing Systems, Wila...
FLSmidth på amerikansk opkøb
Producent af landbrugsredskaber har fuld ordrebog – men efter sommer ser det mere tåget ud
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094