23948sdkhjf

Beritech fordobler omsætningen i ”bemærkelsesværdigt år”

Beritech Group kan se tilbage på et 2022, hvor omsætningen igen er stigende, og en række strategisk vigtige beslutninger blev gennemført

Omsætningen for Beritech Group er fordoblet fra 2021 til 2022, hvilket har øget koncernens toplinje med cirka 150 mio. kr. Det oplyser Beritech i en pressemeddelelse.

I lyset af usikkerheder og prisinflation, og en række strategiske tiltag, der også blev gennemført, så anser virksomhedens ledelse resultatet for 2022 for meget tilfredsstillende. Beritech har opnået en solid international position som en samarbejdspartner indenfor tank- og procesudstyr, med særlig fokus på pharma- og fødevareindustrien — og der har været god kundeaktivitet og fremgang i kerneforretningen på trods af udfordrende markedsvilkår, lyder det.

Beritech Group CEO Bent Larsen udtaler i forbindelse med årsregnskabet:

- 2022 stod som et bemærkelsesværdigt år på flere fronter. Ikke alene kunne vi præsentere et tilfredsstillende resultat, men vi løftede også vores partnerskaber med kunderne til nye højder ved at sikre deres forsyningskæder i en tid præget af usikkerhed og turbulens. I løbet af 2022 har vi opnået betydelige fremskridt i forhold til vores langsigtede strategi, og ser nu ind i et 2023, hvor vores ordrebøger er tæt på at være fyldte.

Beritech har ikke oplyst, hvor stort overskuddet for 2022 var.

Store investeringer

Beritech har en aggressiv vækstplan, og har i 2022 investeret mere end 50 mio. kr. i blandt andet nye forretningsområder og maskineri. Derfor forventer man også en markant højere omsætning i 2023, som følge af øget kapacitet og fortsat stigende forretningsvolumen.

Der forventes desuden yderligere investeringer i det kommende år indenfor robotteknologi, digitalisering og en generel udvidelse af produktionskapaciteten.

Medarbejderstab vokser kraftigt

Beritech har siden sin begyndelse i 2020 øget antallet af medarbejdere kraftigt hvert år, og alene i 2022 er der genereret 80 nye arbejdspladser. I april 2023 beskæftiger Beritech over 200 fastansatte medarbejdere og herudover en indlejet arbejdsstyrke på over 130 personer.

2022 har derfor også været kendetegnet ved en stor indsats for at tiltrække og fastholde de medarbejdere, Beritech har brug for. Denne indsats fortsætter i 2023, hvor virksomheden forventer at øge antallet af medarbejdere yderligere for at kunne følge med efterspørgslen.

- Vi fastholder et højt tempo i transformationen af Beritech, og et stort fokus på optimering af driften med den fortsatte ambition om at udfolde nye muligheder for vækst. Udover at investere i maskineri og bygninger så skal vi fremfor alt investere i mennesker. Vores medarbejdere er og bliver Beritechs vigtigste ressource, fortæller Bent Larsen.

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Plastkoncern købte stort ind og sikrede millionfremgang
Skaf en ny kollega og scor 20.000 kroner i bonus
Green Power Prisen 2023 går til ...
Ugens rokader del 2: Nye ansigter hos Logitrans, Sealing Systems, Wila...
FLSmidth på amerikansk opkøb
Producent af landbrugsredskaber har fuld ordrebog – men efter sommer ser det mere tåget ud
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125