23948sdkhjf

Tidligere medejer af nordjysk underleverandør springer ud i nyt erhvervseventyr

Søren Mosevang, der indtil 2020 var medejer af den nordjyske underleverandør Hosta Industries sammen med broderen Christian, har overtaget aktiemajoriteten i Glyngøre-virksomheden Smart Group

Indtil for nylig var han COO hos Delner Hydratech i den nordjyske by Vrå, men han annoncerede for en måned siden på LinkedIn, at han havde forladt stillingen med det mål atter at blive ejerleder.

Det kommer så til at ske hos Smart Group, der producerer lifte til håndtering af glas og vinduer.

Søren Mosevang er samtidig trådt ind som administrerende direktør hos Smart Group, hvor han udgør ledelsen sammen med CTO Ole Kobæk og CSO Jan-Erik Ørum-Petersen.

- Jeg er glad for at kunne offentliggøre, at jeg er blevet en del af Smart Group både som CEO og medejer. Virksomheden har været og er stadig på en speciel rejse for at forsyne entreprenører over hele verden med professionelle og pålidelige glasrobotter. Produkterne, som Ole har udviklet, er bundsolide, og jeg ser frem til at arbejde mod næste niveau, siger Søren Mosevang i en pressemeddelelse.

Både Ole Kobæk og Jan-Erik Ørum-Petersen fortsætter som medejere af selskabet.

- Vores første år har udelukkende handlet om udvikling af et produkt, der møder markedets krav for højtydende hydrauliske glaslifte. Byggeindustrien bevæger sig hurtigt mod et massivt fokus på bæredygtighed, og vi har nu en række af produkter med et solidt proof-of-concept, der har høj relevans for virksomheder, der vil fremme et sundere arbejdsmiljø. Med Søren som medejer og CEO er vi klar til at skalere vores virksomhed til flere kunder og markeder, siger Ole Kobæk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109