23948sdkhjf

Det kompakte præstationsvidunder

DATORKER®-akselgear fra HIWIN.

Højdynamiske værktøjsskiftere, robotter, dentalfræsere og kirurgiske robotter i den medicinske sektor - de drager alle fordel af akselgearkassernes høje et-trins reduktionsforhold og det deraf følgende højtydende, præcise og konstante bevægelsesforløb.

Gang på gang er der leveringsproblemer med akselgear. Men markedet tilbyder fremragende alternativer. DATORKER®-akselgearet fra HIWIN er f.eks. allerede i brug i mange automatiseringsløsninger. Overalt, hvor der er brug for præcise rotations- og svingbevægelser, anvender brugerne præcisionsgearet fra den tyske specialist i drevløsninger.

"Som systemudbyder er vi en pålidelig leverandør for vores kunder, når det gælder drevløsninger. Dette omfatter naturligvis også reduktionsgearene," understreger HIWIN's administrerende direktør Werner Mäurer. 

Med over 30 års erfaring tilbyder HIWIN mekaniske og elektriske drevkomponenter, der kan kombineres optimalt. Fra enkle gearkomponenter til færdige gearkasser med integrerede udgangslejer - HIWIN har et standard reduktionsgear til ethvert kundebehov.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094